AOA 공식 페이스북 131120 업뎃 - 싱가포르에서의 AOA, 함께 보시죠!

AOA 팬질

AOA 공식 페이스북 131120 업뎃 - 싱가포르에서의 AOA, 함께 보시죠!

익_lgq584 397.8k 13.11.20
[AOA in Sundown Festival 2013!]
AOA가 한국 대표로 싱가포르 선다운 페스티벌 2013에 다녀왔답니다!
싱가포르에서의 AOA, 함께 보시죠!

AOA represented Korea in Sundown Festival 2013 in Singapore.
Here are the photos of 15~16th Nov in Singapore!

1 Comments
Pandaman 2013.11.20 14:16  
they look sexy and cute at the same time

글이 없습니다.

글이 없습니다.

글이 없습니다.

제목